«РОЗПИС ПРЯНИКІВ-Сніговичків»

     28 листопада 2023 року керівник гуртка Будинку техніки Зінько Галина Ярославівна, провела майстер клас на тему: «Розпис новорічних пряників» для дітей тимчасово переселених із Східних областей України у Притулку для сиріт СуСД ЛОДА.
      Допомагали у проведенні майстер класу вихованці гуртка «Молекулярна кухня» Аксентьєва Катерина,          Василенко Марія, Братків Вікторія  .
     Розпис імбирних пряників – це захоплюючий кулінарний майстер-клас для дітей та дорослих, який дозволяє створювати смачні ласощі до чаю.
   Майстер-клас проходив в цікавій ігровій формі, теплій та дружній атмосфері. Учасники майстер класу використовуючи білкову глазур мали можливість  відчути себе справжніми художниками і втілювати свої  яскраві фантазії у розпис різдвяного пряника. Кожен власноруч створений кулінарний шедевр є  окрасою святкового столу або чудовим подарунком близьким.
 Досвід показує, що саме такі заняття, як прикрашання ялинки, випічка печива, розпис імбирних пряників і створюють новорічний настрій, та зберігаються надовго в пам’яті теплими спогадами.
    До проведення заходу долучилась методист Будинку техніки Пацкаль Ганна Йосипівна.
     Кондитерські майстер класи це завжди гарно, творчо та смачно!
7A820E87-1E51-46A8-B97A-F4F53BBEA010 (1) 989E755F-AC0A-4194-86C4-2FD2CD1361D0