Молитва за українських героїв

Діти Львівщини помолились на вервиці за українських героїв
Півсотні вихованців львівських шкіл та обласних комунальних закладів Львівської обласної ради зібралися сьогодні, 18 жовтня, в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла на спільну молитву за мир і єдність у світі під гаслом “Мільйон дітей моляться на вервиці”.
Традиційний захід об’єднує дітей зі 130 країн. В Україні його організувала Українська греко-католицька церква та благодійна організація “Церква у потребі” за підтримки Львівської обласної ради.
“Мільйон дітей моляться на вервиці” – під таким гаслом щороку, 18 жовтня, відбувається всесвітня молитва дітей на вервиці. Цього року запросили всіх дітей нашої Церкви долучитися до цієї всесвітньої молитви за мир і єдність у всьому світі”, – зазначили в Патріаршій комісії УГКЦ.
Присвятили захід молитві за українських захисників і захисниць, свято яких відзначали нещодавно. “Молимося за воїнів, які захищають нас, за переселенців, які втратили житло, за поранених, які потребують зцілення, за капеланів і священників, які перебувають на фронті та у госпіталях і щоби найшвидше закінчилася ця страшна війна”, – адресували прохання діти та священник. Мовою жестів з дітьми, які мають проблеми зі слухом, молився духівник-сурдоперекладач.
Долучилися до проведення заходу вихованці комунального закладу Буківського інтернату, які привезли й подарували присутнім власноруч виготовлені вервиці.
Участь у молитві взяли діти з комунальних закладів ЛОР: Львівської спеціальної школи Марії Покрови, Навчально-реабілітаційного центру “Мрія”, притулку для дітей Служби у справах дітей Львівської ОВА, в якому проживають переселенці з Лисичанська, Дніпропетровська, Запоріжжя
Підтримали захід і американські волонтери.
393713531_666651648895494_2094256577448388613_n