Головного управління Національної поліції у Львівській області завітали з подарунками

«Бажаю вам веселих свят і, сподіваюсь, будемо зустрічатись частіше», - Василь Віконський передав дітям, котрі залишились без батьківської опіки, подарунки від Святого Миколая

 19 грудня, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський разом із співробітниками поліції Львівщини відвідали вихованців Притулку для дітей служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації.

Працівники поліції передали дітя солодощі та інші подарунки. Для дітей, позбавлених батьківської опіки, цей візит став справжнім святом – очікуваним, приємним та світлим. Вихованці щиро раділи подарункам та не приховували свого захоплення від спілкування з гостями.

«Ми бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів у навчанні і я сподіваюсь, що ми зустрічатимемось частіше. Ми хочемо бачити вас усміхненими, веселими та щасливими», — привітав дітей Василь Віконський.

Притулок для дітей служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації, був створений для надання соціального захисту дітям, котрі з різних причин опинились поза межами сімейного виховання. Тут діти віком від 3 до 18 років отримують умови для проживання, стаціонарний догляд, соціальну адаптацію та інші послуги. 29 листопада, між Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та Притулком був підписаний Меморандум про співпрацю, що передбачає проведення для вихованців закладу уроків правознавства, проведення різноманітних конкурсів, вікторин та інших цікавих заходів.

264423148_100009