Проект «Будь сильним» спільно з ФК «Рух Львів»

Подорож розпочалась з Левандівської, де   «Притулок для дітей Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації» , де ми забрали діток та вирушили до Emily Resort. По дорозі, ми забрали та попрямували безпосередньо до самої бази Руху.
Зустрів нас Павло-заступник директора ФК «Рух» та розпочав екскурсію по клубній академії.
Emily Resort та зробити фото.
Під час екскурсії нам показали номери де живуть діти клубної академії, головну тренерську кімнату клубу, їдальня де харчуються спортсмени та безпосередньо футбольні поля, де згодом і відбулось тренування.
Тренування, як і сама екскурсія проходили на хвилі позитиву, як діток так і тренерів. Почали тренування з ведення м’яча між фішками, потім було колективне ведення м‘яча між фішками (розподілили діток на групи по 5 в кожній). Наступними були командні вправи на спритність. Згодом всі стали на центр поля, в коло. Половині дітей дали м’ячі, які вони тримали однією рукою, а інші мали їх наздогнати та вибити м’яч із руки
В кінці тренування діти виглядали втомленими, але з широкою посмішкою на обличчі, що є головним стимулом працювати і рухатись далі. Дорогою назад було багато часу, щоб поспілкуватись з дітьми, і всі як один питались: «А коли ми знову сюди приїдемо?» З цього можна зробити висновок, що в дітей тільки позитивні емоції, а це не може не тішити. Кажуть, що вже не можуть дочекатись, коли почнуться повноцінні тренування та підготовка до турніру. Адже головна мета проекту «Будь сильним» і полягає в тому, щоб зацікавити дітей спортом та вони мали чим займатись в вільний після навчання час.
MyCollages (5)