Літо 2020

Довіра до людей — це те, що втратили діти, котрі опинились у складній життєвій ситуації. Відсутність підтримки мами й тата, брак тепла та любові — все це лишає глибокий відбиток на крихкій дитячій психіці. Наша задача — допомогти цим дітям та подарувати віру в те, що світ буває не тільки жорстоким, а навколо є люди, які готові допомогти. Цього літа вихованцям притулку випала унікальна нагода потрапити в табір, де зібрались фахівці, готові допомогти їм. Під час перебування там, для дітей відкрились нові горизонти. Помітно, що тепер в їх серцях оселилась надія на краще майбутнє, а в очах загорівся мотиваційний вогник. За час перебування в таборі фахівцям вдалось зняти психоемоційне напруження у вихованців.

Дитинство — час безтурботності, бешкетування та відкриттів. Кажуть, чужих дітей не буває. І це правда. Так, фахівці, котрі організували перебування в таборі, лишивши всі свої проблеми та виділивши дорогоцінний ресурс — час, знайшли можливість допомогти вихованцям притулку. Після перебування чітко помітно позитивні зрушення: діти стали більш відкриті, прагнуть до спілкування, обговорення та вирішення проблем та, навіть найбільш сором’язливі, змогли подолати власні бар’єри.

Однозначно можна сказати, що таке проведення часу позитивно вплинуло на психологічний стан вихованців та відкрило двері до нових досягнень.

Ф1 copy Ф2 copy Ф3 copy Ф4 copy Ф5 copy Ф6 copy Ф7 copy Ф8 copy Ф9 copy Ф10 copy Ф11 copy