відгук про денний християнський табір, який проводився з 2 по 6 липня у нашому закладі

Із 2 по 6 липня 2018 року церква «Дім Євангелія» спільно із Міжнародною громадською організацією «Товариство Євангелізації Дітей» провели щорічний захід для дітей у притулку – денний християнський табір. Щодня із 10:00 до 13:30 діти мали змогу брати участь у спортивних та розвиваючих іграх, робити рукоділля, слухати цікаві історії з Біблії і збирати табірні гроші – лепти. А у п’ятницю на табірному ярмарку кожний міг витратити свої чесно зароблені лепти і придбати собі те, що припало до душі.

Коли ми запитували дітей: «Що найбільше сподобалося у таборі?» — то чули різноманітні відповіді. Комусь сподобався цукеркомет, хтось полюбив рукоділля, малюки були в захваті від лялькового театру, більшість із захопленням слухали біблійні історії і дізнавались істини із Слова Божого, майже всі полюбляли брати участь в іграх і, звичайно, всі без виключення були задоволені подарунками. Сподіваємось, що для всіх дітей це був приємний, незабутній час, тому що саме таким він став для нас.

Наша команда хоче по-особливому подякувати директору притулку для дітей Світлані Петрівній, також Галині Дмитрівній і всім без виключення працівникам, тому що їхня непроста щоденна праця так потрібна таким дітям, які потрапляють у кризові ситуації в своєму житті. Нехай Господь дарує вам сили, натхнення і мудрості у вашій подальшій праці!