Другий Львівський фестиваль гуманної педагогіки “Доторкнутись до небес дитинства”.

Упродовж 10-11 червня у Львові відбувся Другий Львівський фестиваль гуманної педагогіки “Доторкнутись до небес дитинства”. 
Участь у фестивалі взяли близько 300 учасників з усіх регіонів України. Зокрема це керівники та педагоги середніх загальноосвітніх навчальних та дошкільних закладів, психологи, працівники закладів позашкільної освіти, викладачі вищих навчальних закладів та інститутів післядипломної освіти, студенти педагогічних та психологічних факультетів ВНЗ, медичні та бібліотечні працівники, методисти інформаційно-методичних центрів освіти, працівники культури. Учасники фестивалю обговорювали питання осмислення сучасного освітнього процесу крізь призму духовного гуманізму, налагодження співпраці між батьками та педагогами як духовної взаємодії між учасниками навчально-виховного процесу, підвищення рівня педагогічної спроможності батьків, згуртування педагогічної спільноти України тощо.
Було проведено ряд цікавих майстер-класів та відкритих уроків.

Захід відбувся за сприянням департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, КЗ ЛОР “Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти”, ГО “Львівського обласного центру гуманної педагогіки”.
Співорганізаторам фестивалю став також притулок для дітей СУСД ЛОДА.
Активну участь у підготовці фестивалю брали не тільки педагогічні працівники закладу, але й його вихованці.новый коллаж gtkg