екскурсія в дельфінарій

Суботній ранок 4 червня у притулку розпочався дуже хвилююче, адже попереду цікава подорож, яку з нетерпінням чекали діти вже багато днів. Сьогодні усі зібралися на екскурсію в місто Трускавець, а саме в дельфінарій. Цю поїздку для вихованців закладу організували працівники   Укрсоцбанку.
Отже, все по порядку:
Білий автобус приїхав дуже рано, але усі вже чекали його з нетерпінням. Водій з веселою посмішкою запросив усіх до авто.
Дорогою до Трускавця було дуже цікаво спостерігати за краєвидами, а ще коли у салоні авто звучать українські пісні, дорога просто ллється.
Перша зупинка село Меденичі — тут ми відвідали зоопарк «Лімпопо». Справжній лев, якого донедавна діти могли побачити лише на гербі, чи у вигляді пам’ятників у м. Львові, стояв зовсім поряд, а ще тигри, ягуари, пантери, єдині в Україні канадські рисі, декілька десятків видів мавп та різноманітних птахів. Море позитиву від зоопарку Лімпопо)

новый коллаж1а lv9WZnDr-sQ
Рушаємо далі …
Наступна зупинка

на узбіччі дороги у прилаштованому місці для відпочинку. Маленький пікнік з ковбасками і картоплею, спеченими у мангалі. Це просто смакота!

LXWEbAlrlOA

Відпочили, і далі у дорогу.
І от перед нами місто-курорт Трускавець зустрічає всіх гостей чудовим краєвидом.
Наступна зупинка — єдиний в Західній Україні дельфінарій «Оскар». Там протягом години найскладніші номери продемонстрували шість чорноморських та тихоокеанських дельфінів і троє морських котиків. Після перегляду вистави діти отримали незабутні враження та емоції.

новый коллаж1в
Час повертатися назад.
Екскурсія вдалася на славу. Стомлені, але щасливі, поверталися назад у притулок.

wIgpoaGkTEM