«Потап.Діти»

Всеукраїнський тур «Потап. Діти»

Продюсерський центр Потапа та Ірини Горової «MOZGI Entertainment» за підтримки телеканалу «1+1» презентував всеукраїнський тур «Потап. Діти». У масштабному турі брали  участь юні виконавці Ганна Комякова, Катерина Манузина, Полліанна Рижак, Марк Коваленко, Микита Трондин, Михайло Цар, Катерина Качановська, Іван Лісовий, Анастасія Багінська, Руслан Асланов. Шоумен Потап під своїм продюсерським крилом об’єднає молодих артистів і виступить в якості наставника, ідейного натхненника і ведучого концертів. Тур охопив десять найбільших міст України. Концерт Потапа у Львові відбувся 29 червня 2015 року.

– В рамках туру «Потап. Діти» учасники виконували  популярні пісні для величезної кількості українців, а жителі нашої країни змогли  насолодитися незабутніми виступами юних вокалістів! – коментує продюсер туру Ірина Горова. – Ми хочемо подарувати свою увагу всім діткам України, в тому числі будемо співпрацювати з регіональними дитячими будинками, притулками, запрошуючи їх вихованців на концерти.
– Голоси дітей – це справжнє одкровення, джерело чистих емоцій і сама щира надія на світле майбутнє! – розповідає Потап. – Нестримна дитяча енергія вимагає виходу, тому тур «Потап. Діти» стане майданчиком для реалізації їх талантів і творчих амбіцій. Цей проект зможе допомогти юним артистам проявити себе і стати новим поколінням приголомшливих талановитих українців. Ми віримо, що діти і музика об’єднають Україну, і зараз такі проекти як ніколи актуальні і потрібні кожному з нас!

IMG_20150629_191327 IMG_20150629_191353